Onderdeel van Martin Vandereyt Groep
Vandereyt-Barile Ramen & Deuren

Ramen en deuren voor ieders smaak

Ramen en deuren
PVC, aluminium en hout

Een brochure of offerte nodig?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste updates over onze huidige en toekomstige projecten
We hebben je inschrijving goed ontvangen!
Ramen en deuren

Ramen & deuren

Door nauwe banden met producenten in zowel PVC, aluminium en hout zijn we steevast op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Rolluiken

Rolluiken

Van traditioneel inbouw-, voorzet- of opbouwrolluien kunnen wij ook het ROLVENT systeem aanbieden met geïntegreerd + zelfregelend ventilatierooster. Screens, zonnetenten en veranda-zonnewering worden op maat gemaakt.
Veranda's

Veranda's

Ongeacht het weer genieten van uw tuin, een gezellige en mooie ruimte om in te vertoeven. Wij bieden voor iedereen een oplossing op maat!

Realisaties

Over ons - mensen

OVER ONS

Geen prachtwoning zonder mooi afgewerkte details! Dankzij de jarenlange ervaring & knowhow zorgt Vandereyt-Barile Ramen & Deuren voor een totaaloplossing wat betreft buitenschrijnwerk in pvc, aluminium of hout en dit zowel voor renovatie- als nieuwbouwprojecten. Met verschillende combinaties of kleuren om voor ieders smaak een juiste keuze te kunnen aanbieden. En dat altijd met de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Onze ramen en deuren zijn verkrijgbaar voor particulieren & professionelen. Zelfs indien je project niet bij Martin Vandereyt Groep aangekocht werd. Eén persoonlijk aanspreekpunt, hoogwaardige kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid en een goede service na verkoop staan ook bij Vandereyt-Barile Ramen & Deuren garant.

Contacteer ons

Heb je een vraag?

We hebben je bericht goed ontvangen en zullen je zo spoedig mogelijk contacteren!