Geschiedenis

Geschiedenis

Familiebedrijf met 27.000 m² productieruimte

Al bij aanvang van zijn carrière was Martin Vandereyt geboeid door hout en alle mogelijke toepassingen ervan. Toen hij 30 jaar geleden zijn eerste houtskeletwoning bouwde, verklaarde iedereen hem voor gek. Vandaag is hij samen met zijn vrouw Fabienne en zonen, David en Stijn bestuurder van een groep enthousiaste en betrokken medewerkers. Vandereyt is uitgegroeid tot een gevestigde waarde in Limburg en ver daarbuiten.
Wij ontwikkelen nieuwbouw houtskeletwoningen en duurzame modulaire woningen, volgens een europees gecertificeerd, hoogwaardig en kostenefficiënt bouwproces in onze 27.000 m² grote productiesite te Lanklaar (Dilsen-Stokkem).
​​​​​​​Vandereyt is van vele markten thuis. We werken zowel in de particuliere sector als voor bedrijven en projectontwikkelaars.

onze visie

Nieuwe, warme thuis

Onze visie baseert zich vooral op onze klantgerichtheid. Wij willen uw gezin een nieuwe, warme thuis geven. Door goede communicatie trachten wij ervoor te zorgen dat de werkzaamheden optimaal verlopen. Daarnaast staan wij voor duurzaamheid, ervaring en vernieuwing.

Onze Missie

Wij denken met u mee

Wij zijn een hoogwaardige en betrouwbare partner. We denken met u mee en kijken altijd naar de juiste prijskwaliteitsverhouding. In elk project streven wij naar een zo energiezuinig mogelijke oplossing. Niet enkel de aandacht voor het milieu, maar ook de kwaliteit van onze producten en een efficiënte aanpak staan in elk project centraal.

In de kijker

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u interesse in één van onze activiteiten? Of een vraag? Laat het ons gerust weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contacteer Ons