De passie voor bouwen zit in ons bloed

Martin Vandereyt groep

Wij realiseren
uw bouwdromen

Houtskeletbouw en
flexibele woonunits

Drie decennia na de start als specialist in houtskeletbouw is het bedrijf van oprichter Martin Vandereyt uitgegroeid tot een multidisciplinaire constructiegroep, die zich met MAXXO Modules ook heeft ontwikkeld tot een sleutelspeler in modulaire woonunits.
Energiezuinig en flexibel bouwen? Wij weten hoe het moet!

Over Ons

Wie zijn we?

Martin Vandereyt Groep vloeit voort uit een passie voor wonen. Die gedrevenheid om gezinnen een nieuwe, warme thuis te geven, uit zich bij Martin Vandereyt, echtgenote Fabienne Wirix en hun zonen David en Stijn, op alle mogelijke manieren. De oorsprong werd gelegd door Vandereyt Houtskeletbouw. Daarnaast is ook MAXXO Modules, specialist in modulaire woonunits, uitgegroeid tot een cruciaal onderdeel van deze gevestigde waarde in de bouwsector.

Ontdek Meer

30

jaar ervaring

Duurzame modulaire woonunits

Een zuinige toekomst

Een energie-neutrale woning zonder een lang en ingewikkeld bouwproces vooraf, maar met de beste kwaliteit én een (high-end) design. Dat is onze vooruitstrevende manier van bouwen.
Wij realiseren in zeer korte tijd een duurzame woningmodule, die past bij elke woonwens.

Maxxo Modules

Heeft u een vraag?

Wilt u beroep doen op onze expertise voor het realiseren van uw droom? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Contacteer ons

Onze projecten

Referenties

Grote capaciteit

Nieuwe productiesite van
27.000 m² in Dilsen-Stokkem

We verhuisden in 2022 alle activiteiten van Martin Vandereyt Groep naar de nieuwe bedrijvensite van 27.000 m² in Lanklaar (Dilsen-Stokkem). Die ruimte levert ons een erg grote productiecapaciteit op.

In de kijker

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u interesse in één van onze activiteiten? Of een vraag? Laat het ons gerust weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contacteer Ons