Over Ons

Over Ons

Wie zijn we?

Martin Vandereyt Groep vloeit voort uit een passie voor wonen. Die passie om gezinnen een nieuwe, warme thuis te geven, uit zich bij Martin Vandereyt, echtgenote Fabienne Wirix en zonen David & Stijn op alle mogelijke manieren. De oorsprong werd gelegd door Vandereyt Houtskeletbouw, intussen zijn we uitgegroeid tot een gevestigde waarde binnen de bouwsector en meer bepaald in houtskeletbouw.

​​​​​​​De laatste 30 jaar leggen we ons steeds meer toe op het bouwen van complete projecten. Niet alleen in energiezuinige, BEN- en passieve woningen in houtskeletbouw, maar ook in woonmodules en projectontwikkeling.

geschiedenis

Pionier in houtskeletbouw

Al bij aanvang van zijn carrière was Martin Vandereyt geboeid door hout en alle mogelijke toepassingen ervan. Toen hij 30 jaar geleden zijn eerste houtskeletwoning bouwde, verklaarde iedereen hem voor gek.

Ontdek Meer

Familiebedrijf

Klaar voor uw toekomst

Met Martin Vandereyt Groep staan we als één familie klaar voor uw wensen. Wie zijn de gezichten achter ons bedrijf?

Ontdek Meer

nieuwe bedrijvensite

Verhuis naar Lanklaar

We willen met MAXXO Modules zo snel mogelijk doorbreken op Europees vlak. In 2022 verhuisden dan ook alle activiteiten van Martin Vandereyt Groep naar de nieuwe bedrijvensite van maar liefst 27.000 m² te Lanklaar (Dilsen-Stokkem).

​​​​​​​In België willen we onze marktpositie verstevigen en in Europa mikken we op een doorbraak met onze Maxxo Modules. Onze nieuwe locatie is dé perfecte plaats om die ambities waar te maken.

In de kijker

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u interesse in één van onze activiteiten? Of een vraag? Laat het ons gerust weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contacteer Ons